Voor wie

Coaching en begeleiding is voor iedereen, of je nou jong of oud, man of vrouw bent. Iedereen loopt wel eens tegen een belemmering aan of blijft wel eens zitten met een persoonlijke vraag waardoor je vastloopt in je dagelijkse bezigheden. Thuis, bij je sportclub of op je werk kan er iets aan de hand zijn en je weet niet goed hoe je dit aan moet pakken of hoe je verder moet.
Zaken die je niet voorziet en waar je niet mee om kunt gaan. Maar het kan ook zijn dat je niet weet hoe je een stap verder wilt in je carrière of je relatie.

Als je hier zelf niet verder mee komt, kan dat op diverse manieren naar voren komen. Je krijgt een tekort aan energie en je bent minder goed in staat om de dagelijkse dingen terwijl je die altijd wel deed, je bent snel emotioneel, voelt je niet gelukkig en je hebt iedere keer met dezelfde tegenslagen te maken. Dan is het tijd om hier iets aan te doen.

Je wilt iets doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Bij je gemeente kun je terecht voor hulp binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deze hulp, of een deel daarvan, kan door ons gegeven worden. Vraag bij jouw gemeente naar deze ondersteuning. Wij werken samen met de volgende gemeenten:

Rivierenland:

Wij zijn aangesloten bij Regio Rivierenland

Tiel (www.tiel.nl)
West Betuwe (www.westbetuwe.nl) (Geldermalsen, Lingewaal, Neerijnen)
Neder Betuwe (www.nederbetuwe.nl)
Culemborg (www.culemborg.nl)
Buren (www.buren.nl)
West Maas en Waal (www.westmaasenwaal.nl)

‘s-Hertogenbosch, de Meierij:

Wij zijn aangesloten bij WMO Coöperatie de Meierij

‘s-Hertogenbosch (www.s-hertogenbosch.nl)
Boxtel (www.mijngemeentedichtbij.nl)
Sint Michielsgestel (www.mijngemeentedichtbij.nl)
Meierijstad (www.meierijstad.nl)
Vught (www.vught.nl)
Haaren (www.haaren.nl)

Of neem contact met ons op, we helpen jou graag verder.

Persoons gebonden budget (PGB)

Heb je een persoonsgebonden budget (PGB) dan kun je uiteraard ook bij ons terecht. Wij voldoen aan de voorwaarden om uit een pgb betaald te worden.

Neem contact met ons op, we helpen jou graag verder.