Waarom

Steeds vaker horen we over autisme, ADD en ADHD. Het lijkt wel of meer mensen dit krijgen…

Dat is niet zo, wel is het zo dat de diagnose steeds vaker gesteld wordt. Wij denken dat dit komt door een steeds snellere economie en een maatschappij die steeds meer van ons eist. Daardoor lopen mensen vast en gaan op zoek naar de oorzaak daarvan.

talentenOok in onze omgeving zien we dat er veel onbekendheid en onbegrip is bij autisme, ADD en ADHD. We zien dat mensen waar we om geven, vastlopen en in situaties terecht komen waar ze niet om gevraagd hebben. Daarom zijn wij in beweging gekomen en willen graag helpen.

Als de oorzaak bekend is moet je de volgende stap zetten: waar ben ik goed in, waar zitten mijn talenten en hoe kan ik deze inzetten om mijn leven mooier te maken en tegenslagen te overwinnen.

Het is niet altijd makkelijk om die volgende stap te zetten, met passende hulp lukt dat misschien beter. Hulp die bij jou past en waar je zelf de meeste inspraak in hebt. Wij bieden deze ‘hulp op maat’ en zullen altijd uitgaan van jou als mens.

 
 
De een vind rust in schilderen en de ander krijgt energie van het maken van muziek. Afhankelijk van wat jij nodig hebt en wat jij kunt, vind je met behulp van coaching en begeleiding een manier om verder te komen, rijker te worden en te groeien.

Kijk samen met ons waar jou talenten zitten en zet deze in om gelukkiger te worden.