Wie zijn wij

Ellen en Henk-Jan Raaijmakers; Vanuit opleiding, ervaring in het bedrijfsleven, specialisme, en levenservaring zijn wij in staat jou op een waardige manier te coachen. Onze belangrijkste waarden zijn betrouwbaarheid, respect, balans, waardering, (zelf)vertrouwen en eerlijkheid.

Ellen
ellenMijn ervaring in het omgaan met mensen heb ik opgedaan in de tientallen jaren als zelfstandig ondernemer in het bedrijfsleven. Daar hoorde coaching, begeleiding en training van je medewerkers als vanzelfsprekend bij. Zowel in de thuissituatie als op zakelijk vlak heb ik zelf veel geleerd en kunnen leren aan anderen.

Ik hou er van om met mensen om te gaan en het is mooi om te zien dat mensen steeds weer meer kunnen bereiken dan ze denken. Mijn uitgangspunt is dat je kunt bereiken wat je wilt, soms heb je alleen een zetje nodig. Waarbij eerlijkheid en openheid bovenaan staan.

De basistraining coaching heb ik gedaan bij Schouten & Nelissen, gecombineerd met mijn levenservaring en de ervaring uit het bedrijfsleven, weet ik dat ik iets voor je kan betekenen.

Henk-Jan
henk-jan
Ik ben een “mensenmens”, een gevoelsmens. Bepaalde zaken in het leven moet je serieus aanpakken, maar verlies de humor niet uit het oog.

Ik heb bij Schouten Nelissen 3 trainingen gevolgd die mij een betere coach hebben gemaakt. Ik heb eerder bij diverse kleine en grote bedrijven gewerkt als projectleider, techneut, coördinator en leidinggevende. Op deze manier heb ik ook veel ervaring opgedaan in het coachen en het omgaan met mensen.

Ik werk graag met verschillende gespreks- en coachtechnieken, iedereen is immers anders. Openheid en eerlijkheid zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Ik wil met je meedenken en ik kan goed luisteren, ik geef je alle ruimte, maar ik durf ook te confronteren.